jueves, 17 de junio de 2010

ALMIDONES - BIBLIOGRAFÍA.

Rydings, Mari. Fundamentos de la harina de trigo. BSIMagazine.com [Online].
http://www.bsimagazine.com/Feature_Stories>.

Calvo, Miguel. Estructura del almidón.Disponible en:
http://www.milksci.unizar.es/bioquimica/temas/azucares/almidon.htm

Ellis, R. Cochrane, M. y Col. Starch production and industrial use, J Sci Food Agric. 1998, 77, 289

Agricultura. Disponible en: http://www.fao.org/ag/esp/revista/9809/spot3.htm

Bello, L. Contreras, S. y Col. Propiedades químicas y funcionales del almidón modificado de Plátano musa paradisíaca http://redalyc.uaemex.30230236204.pdf

French, D.. Organization of starch granules. In: Starch: Chemestry and Tecnology. Academic Press. 1984. pp: 183-247

Biliaderis, C.G.. The structure and interactions of starch with food constituents. Canadian Journal of Physiology and Pharmacology. Pp 60-78. 1991

Almidones.

Los espesantes. en:

Oportunidades Tecnológicas: http://www. qui.reduc.edu.cu

Memorias Cereales .http://www. qui.reduc.edu.cu

Enciclopedia Wikipedia. Almidón. http:///es.wikipedia.org/wiki/Almidón

Portal Alimentos. Almidones modificados.http://www.portalalimentos.com

Gelatine manufacture of Europe. La gelatina es un multitalento http://www.gelatine.org.es

Enciclopedia Wikipedia. Derivados del almidón. http://es.wikipedia.org/wiki/Derivados_del_almidón>

Fleche, G. Chemical modification and degradation In: Starch Conversion Technology. 1985.

Van Der Bij, J.. The analysis of starch derivatives. In: Examination and Analysis of Starch. Radley, pp: 189-213,1976.

Agboola, S. O. Akingbala, J. O.Oguntimein,G. B. Physicochemical and functional properties of low DS cassava starch acetates and citrates. Starch/Stärke. 43: 62-661991

Almidones modificados. http://www.berlin/und/mehr

Aditivos alimentarios. http://bioaplicaciones.galeon.com/Der.html>

Chen, J. Jane, J. Preparation of granular cold-water-solu-ble starches prepared by alcoholic-alkaline treatment. Cereal Chemistry 71: 618-622 1994.

Eastman, J. E. Moore, C. O. Cold water soluble granular starch for gelled food composition. U.S. Patent 4465702. 1984

Almidón de trigo modificado "PS". .

Aditivos alimentarios. .

Agboola, S. O. Akingbala, J. O.Oguntimein,G. B. Physicochemical and functional properties of low DS cassava starch acetates and citrates. Starch/Stärke. 43: 62-661991

Agricultura. .

Almidón de trigo modificado "PS".http://www.universoindias.com

Almidones modificados.http://www.berlin/und/mehr

Almidones. http://www.cpimex.com.

Bello, L. Contreras, S. Y Col. Propiedades químicas y funcionales del almidón modificado de Plátano musa paradisiaca l.

Agrociencia. http://redalyc.uaemex.30230236204.pdf

Biliaderis, C.G.. The structure and interactions of starch with food constituents. Canadian Journal of Physiology and Pharmacology. Pp 60-78. 1991.

Chen, J. Jane, J. Preparation of granular cold -water-solu- ble starches prepared by alcoholic-alkaline treatment. Cereal Chemistry 71: 618-622 1994. http://www.portalalimentos.com

Eastman, J. E. Moore, C. O. Cold water soluble granular starch for gelled food composition. U.S. Patent 4465702. 1984

Ellis, R. Cochrane, M. Y Col. Starch production and industrial use, J Sci Food Agric. 1998, 77, 289 .

Enciclopedia Wikipedia. Almidón. [Online]. http:///es.wikipedia.org/wiki/Almidon>.

Enciclopedia Wikipedia.

Fleche, G. Chemical modification and degradation In: Starch Conversion Technology. 1985.

French, D. Organization of starch granules. In: Starch: Chemestry and Tecnology. Academic Press. 1984. pp: 183-247.

Gelatine manufacture of Europe. La gelatina es un multitalento 2006].

Los espesantes. .

Memorias Cereales. http://www. qui.reduc.edu.cu>

Oportunidades Tecnológicas: Documentos Cotec. Pdf http://www. qui.reduc.edu.cu>.

Portal Alimentos. Almidones modificados.

Rydings, Mari. Fundamentos de la harina de trigo. BSIMagazine.com http://www.bsimagazine.com/Feature_Stories>.

Van Der Bij, J.. The analysis of starch derivatives. In: Examination and Analysis of Starch. Radley, pp: 189-213,1976.

No hay comentarios:

Publicar un comentario